Mora Träsk
Tobbe Trollkarl
Spökligan
Astrid Lindgrens Värld
Filiokus Fredrik & Co
LongKalsong
Inge & Någe
Tuta & Kör
Allgott & Villgott
Häjkån Bäjkån
Mojje
Joxelina
Marco Rios
Trulle
Djungelbandet
SjörövarMange
HOPPBORGAR mm...
K!dDoo
Captain Rock
Mr Goran
Kotte & Vera
Gajoni
Zillah & Totte
Clownen Lattjo
Robotman
Mr DannyMan
Aya Baya Band
Nassim al Fakir

Mr DannyMan

NY BARNFÖRESTÄLLNING:
Under sommaren har jag arbetat in en ny barnföreställning i samma stil som den gamla. Jag kommer fortfarande att köra den vanliga ett tag till, men i de fall jag ska köra 2 föreställningar samma dag på samma ställe (t.ex. köpcentran och marknader), kommer jag att kunna köra helt olika trick i båda föreställningarna, om publiken dröjer sig kvar.

MEDELTIDSFÖRESTÄLLNINGEN OMARBETAD:
Nu är också omarbetningen av medeltidsföreställningen helt klar, så att det blivit en halvtimmes, lättsam och komisk, föreställning anpassad för skolor, åk 1-6. Den röda tråden genom föreställningen är hur magin har utvecklats genom tiden. Hör av er om ni vill ha mer information.

TROLLERISKOLA FÖR BARN:
Istället för att ha flera olika varianter, har jag nu låst mig till den med 6 olika trick med hushållsrekvisita.
Om köpcentrat eller skolan står för uppkopiering av bruksanvisningen, så tar jag inget utöver mitt vanliga gage, för att hålla den. Om jag dessutom får möjlighet att sälja lite rekvisita efter skolan, blir jag bara glad. Observera dock att det här inte är något man gör från stora scenen för alla i köpcentrat, utan att det passar sig bättre att göra i ett avskilt rum (eventuellt direkt efter den allmänna föreställningen) och bara för de som verkligen vill lära sig och har för avsikt att avsätta 45min för det.