Henrik Schyffert
Mårten Andersson
Thomas Pettersson
Janne Bylund
Johan Glans
David Batra
Anna-Lena Brundin
Lennie Norman
Måns Möller
Eric Löwenthal
Tobias Persson
Jonas Ljung
Jacob Öqvist
Özz Nujen
Lena Frisk
Thomas Oredsson
Mike Florette
Micke Larsson
Gösta Engström
Ann Westin
Zeid Andersson
Yvonne Skattberg
Zinat Pirzadeh
FÖRELÄSARE
Thomas Järvheden
Pia Johansson
Pontus Enhörning
Ewert Ljusberg

Yvonne Skattberg

Utsedd till årets kvinnliga komiker på svenska Standup Galan på Södra teatern 28 augusti 2007. Juryns motivering löd ”En jävla standupstjärna till jänta från obygden som roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser.

Yvonne bildade 2003 tillsammans med kollegorna Anna-Lena Brundin, Zeid Andersson och Ann Westin gruppen En liten jävla kvinnorörelse. ”Vi är fyra små jävla ståuppkomiker som bildat en liten jävla kvinnorörelse och de enda vi vill är att ha lite jävla skoj innan vi plockar ut vår lilla jävla pension.” De fyra komikerna gjorde succé i den Moulin Rouge inspirerad showen där de vävde samman sång, dans och comedy i en sanslöst rolig föreställning. De körde för fulla hus på Slagthuset i Malmö, på Gillestugan i Göteborg, Mosebacke i Stockholm, på Trädgår´n i Göteborg och dessutom en lång turné genom hela landet.

Föredrag :

Varför gå in i väggen – När det finns dörrar. En allvarsam och mycket humoristisk föreläsning om våra stressade liv. Vad som är viktigt i livet och vad vi egentligen gör av det. Om vikten att vara socialt kompetent eller inkompetent, om alla nya yrkesroller som vi kan lägga till på meritlistan i den stora familjefabriken och lyckas vi verkligen med att pussla ihop arbete, förhållanden och fritid? Eller ska man bara satsa på en sak i taget. Ett mycket roligt och uppfriskande föredrag med många handfasta råd - Lösa problem hellre än prata problem.