Mora Träsk
Tobbe Trollkarl
Spökligan
Astrid Lindgrens Värld
Filiokus Fredrik & Co
LongKalsong
Inge & Någe
Tuta & Kör
Allgott & Villgott
Häjkån Bäjkån
Mojje
Joxelina
Marco Rios
Trulle
Djungelbandet
SjörövarMange
HOPPBORGAR mm...
K!dDoo
Captain Rock
Mr Goran
Kotte & Vera
Gajoni
Zillah & Totte
Clownen Lattjo
Robotman
Mr DannyMan
Aya Baya Band
Nassim al Fakir

K!dDoo

K!dDoo ger dig barnkalas, temadagar, ansiktsmålning, ballongfigurer samt kurser i konst och teater där barnen finner vägar att uttrycka sig. Kalas, kurser och temadagar erbjuds i Göteborg och närliggande kommuner, men det kan även gå att boka födelsedagskalas till andra städer i vårt avlånga land !

Det är ingen hemlighet att varje barn önskar att just deras fest ska vara ett oförglömligt äventyr. Låt K!dDoo ge just ditt barn och hela kalaset de lyckliga skratten. K!dDoo har kalas i flera teman för alla åldrar och kan skapa kalas helt efter era önskningar!

Att välja till…
Kapten Skratt, Maja Mjau, Disco Fen och Clownen Toka har alla en gemensam vän: Party Gojan! Han är K!dDoos maskotfigur och är gärna med till fest för att starta upp lekar och dansa!
Man kan välja till att köpa godispåsar och beställa tårtor via K!dDoo. Önskar ni att få hela äventyret filmat eller fotat, går detta också självklart att välja till.

Temadagar
Denna aktivitet riktar sig till förskolor, fritids och föreningar. Kontakta oss för bokning av temadag, framför dina önskningar samt information om utrymme, antal elever och ev. speciella behov.

Jippo, fester och bröllop
För företag såsom mässarrangörer, shoppingcentrar och dylikt går det att boka ansiktsmålning och ballongfigurer. Om barnen följer med på firmafesten, farmors 65-års kalas eller till bröllopet kan man boka underhållning för barnen. Då blir festen lika rolig för dem!