Snowstorm
Rhapsody Sweden
The Franklys
Naked
The Poodles
Alien
Magnum Bonum
Rydell & Quick
Värmlandspojkarna
Duo Jag
The Husbands
Läckerbitarna
Attack
Metal All Stars
Rockabillyz
Liverpool
Only Maiden
Tre Drag
Månsson Allstars
Raceway
Fertilizers
Uncle Jam
Handsome
Blåblus
250 kg Kärlek
Partypatrullen
deNadas
Playboys
The Purple
Mp3
HAAKS
Rockmakarna
Noice
Backup
That 70´s Band

Liverpool

The Beatles of Sweden

LIVERPOOL blev riktigt kända för hela Svenska folket då Olle Nilsson vann TV4:s succéprogram Sikta mot stjärnorna med Lennonlåten Imagine. Men de var redan, efter 20 år av turnerande, etablerade som The Beatles of Sweden.

LIVERPOOL förmedlar hela Beatlesepoken, visuellt och musikaliskt, genom en explosiv, fartfylld scenshow med humor och publikkontakt. Med sång- och instrumentalinsatser så likt originalet man kan komma.
Genom många spelningar på Beatlesfestivalen och the Cavern Club i Liverpool har de blivit kända av Beatlesfans över hela världen. År 2001 blev de av festivalen belönade med en inspelning på Abbey Roadstudion i London, där Beatles gjorde alla sina inspelningar.


LIVERPOOL har medverkat i en mängd Radio-och TV-program och har gjort uppmärksammade konserter med Symfoniorkestrar, bl.a. Med Anders Eljas som dirigent.
De uppträder också regelbundet på festivaler, nattklubbar, företagsevenemang m.m.

Sommarens turné gick genom Sverige, Finland, England och för tredje året i rad uppträdde de på Olympiastadion i Rom.
Hösten 01 reste de och Ingvar Oldsberg, med Robert Wells Rhapsody In Rock och i Feb. 02 gjorde de, tillsammans med Norrköpings Symfoniorkester och Claes af Geierstam en serie utsålda konserter, i Norrköpings konserthus, Louis De Geer.