Henrik Schyffert
Mårten Andersson
Thomas Pettersson
Janne Bylund
Johan Glans
David Batra
Anna-Lena Brundin
Lennie Norman
Måns Möller
Eric Löwenthal
Tobias Persson
Jonas Ljung
Jacob Öqvist
Özz Nujen
Lena Frisk
Thomas Oredsson
Mike Florette
Micke Larsson
Gösta Engström
Ann Westin
Zeid Andersson
Yvonne Skattberg
Zinat Pirzadeh
FÖRELÄSARE
Thomas Järvheden
Pia Johansson
Pontus Enhörning
Ewert Ljusberg

Jonas Ljung

Jonas är ingen traditionell trollkarl - inga glittriga lådor, ingen glittrig kavaj. Istället uppträder han med en mix av trolleri, situationskomik och stand-up comedy.

I många sammanhang arbetar han även med trolleri på nära håll - mitt ute bland gästerna!

Stand-up magic :
Komiskt trolleri blandas på ett underhållande sätt med skruvad ståuppkomik i ett högt tempo. En viktig del av föreställningen är kontakten med publiken och de komiska situationer det leder till. De ur publiken som tas upp på scen behandlas med respekt och görs alltid till föreställningens hjältar.

Vid middagar placeras ofta scenframträdandet i anslutning till desserten eller kaffet. Här behövs endast en mikrofon och några få kvadratmeter ljussatt spelyta.

Stand-up comedy :
I vissa sammanhang lämnar Jonas trolleriväskan hemma och uppträder enbart med stand-up comedy. Jonas pratar ofta om ämnen med avstamp i vardagen, som att växa upp på 70-talet, vara förälder eller umgås med sin farmor - men nästan alltid med en bisarr vinklig:

- "Huset som vi växte upp i kändes alltid väldigt speciellt. Pirrande känsla i hela kroppen. Senare fick vi reda på att det var radon."

Jonas kombinerar kluriga funderingar med charm och balanserar snyggt mellan att vara vass utan att gå över gränsen.

Close-up magic :
Close-up trolleri är att trolla på nära håll mitt ute bland gästerna. Används med fördel som underhållning mellan rätterna när man vill hålla ett jämnt tempo under en middag. Perfekt vid cocktailpartyn och andra evenemang där gästerna inte sitter ner.

Ett vanligt grepp är att Jonas dyker upp ointroducerad. Innan gästerna hunnit förstå vad som är på gång befinner de sig redan mitt uppe i en föreställning!

Vid middagar kombineras ofta close-up trolleri mellan rätterna med en Stand-up show till desserten eller kaffet. Close-up trolleri är ett effektivt sätt att bryta isen vid nästan alla typer av evenemang.

Det gör att Jonas kan underhålla vid allt från mindre middagar till evenemang med tusentals gäster i publiken.