The Legends
Systrarna K
Börje Bappelsin
Sara Varga
Karlsson Quiz
Jan Wolfhagen
Kalops
Mr Jacoby
Brolle jr
PartyCarnevalen
Syd & Ekman
Björn Rosenström
Gösta Linderholm
Das Alpen Echo Kvartett
Svenne Rubins
Triple & Touch
The Boppers
Gycklargruppen Jauvet
Jörgen Mörnbäck
Little Mike
Monica Ramos
The Refreshments
Jack Vreeswijk
Grisnils
Ullberg & Ljung
Annelie Rydé
4 Flavours
Rita Saxmark
Lili & Susie
Jonas Hoffer
& The Boppin Cats
Abalone Dots
Anders Ericsson
Inger Nordström & The Kingbees

PartyCarnevalen

Ta på dig Hawaii-skjortan och festen kan börja !

PartyCarnevalen är ett turnérande partycarneval som förvandlar eran krog/fest till en rykande carnevalsfest, vinter som sommar! Vad som kännetecknar Partycarnevalen förutom bra musik & ett jäkla drag kan egentligen bara sammanfattas i ett ord "“ PUBLIKKONTAKT!!

Vi har med oss den senaste musiken om ni inte vill ha en egen DJ (Detta gäller vid normal öppettid 21-02), Vi blandar musiken för publiken, allt från de senaste hitsen till det bästa från förr och blandar detta med 1-2 Carnevalspass.

Scen, ström och övernattning är det enda du som arrangör behöver tänka på. Vi skräddarsyr just Er kväll och tar hand om underhållningen från början till slut.

Dekor, ljud, ljus, oljefat, carnevalstjejer, kransar, skrammellburkar, konfetti och allt annat som hör till en upplevelserik show täcks av produktionen.

PartyCarnevalen gör alla typer av arrangemang från klubbar, discotek och festival till After Ski och företagsevent mm. När PartyCarnevalen står på scenen är du ALLTID garanterad att det levereras en show full av glädje, engagemang och bra musik i bästa klass!